Question

Fill in the blank using information from the passage:
The motto in line 9 indicates that animals _______________________________.

A

Are much more intelligent than many people believe

B

Have been forced to develop keen survival skills

C

Desire consistency in their daily lives

D

Enjoy close relationships with human beings

E

Are concerned primarily with immediate physical gratification

Medium

Solution

verified
Verified by Toppr
Correct option is E)

In the lines prior to line 9, it is said that a golden retriever likes rolling in the grass, the kitty by the fire. The narrator's pet dog is keen on finding the perfect pillow that provides maximum physical comfort. Hence, the motto describes that physical gratification takes the foremost priority for animals. So, Option E is correct.
The rest of the options are neither mentioned nor implied by the passage in relation to the given lines, hence they're incorrect.

Was this answer helpful?

upvote 0
downvote0